ИЗГРЕВ, Флорида (AP) — Сам Райнхарт отбеляза 55-ия си гол

...
ИЗГРЕВ, Флорида (AP) — Сам Райнхарт отбеляза 55-ия си гол
Коментари Харесай

Райнхарт получава 55-ия си гол, за да го спечели, Флорида изпреварва Бъфало с 3-2 в OT, за да спечели домакинския лед за кръг 1

ИЗГРЕВ, Флорида (AP) — Сам Райнхарт означи 55-ия си гол за сезона с 1: 02 остана след продължения, а Флорида Пантърс завоюваха домакинския лед най-малко за 1 кръг от плейофите за Купа Стенли, като победиха Бъфало Сейбърс с 3-2 в предпоследния мач от постоянния сезон и за двата тима в събота.

Рейнхарт взе пас от капитана на Пантерите Александър Барков и съобщи спечелилия. Антон Лъндел и Кевин Стенлунд също вкараха за Флорида, а Матю Ткачук направи асистенция — неговата 60-а за сезона, трета поредна година, в която прави толкоз.

Сергей Бобровски спря 27 изстрела за Флорида.

Тайсън Джост и Джак Куин означиха за Бъфало, който записа 39 спасявания от Уко-Пека Лууконен. Сейбърс завоюваха точка от Флорида единствено за повторно в последните 11 срещи на отборите; те са 1-9-1 в този интервал.

Флорида имаше 5-минутна мощна игра в третата, откакто бранителят на Бъфало Конър Клифтън получи наказване за мач за непозволена инспекция на главата на Пантерите център Ник Казънс....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР