Изграждането на силен бранд в медийната индустрия се връща на

...
Изграждането на силен бранд в медийната индустрия се връща на
Коментари Харесай

Мартин Петров: Изграждането на медиен бранд се върна на мода

Изграждането на мощен бранд в медийната промишленост се връща на мода, защото в наши дни е доста мъчно да привлечеш огромна публика посредством платените благоприятни условия, предоставяни от платформите в интернет.

Това уточни Мартин Петров, член на борда на шефовете на Sportal Media Group, по време на форума Шумът на парите, проведен от Profit.bg.

По думите на Петров, огромните интернет играчи „ затвориха кранчето “ и започнаха да изискват възнаграждение за услуги, които преди се предоставяха гратис.

Поради това, медиите, разчитащи на тези платформи за генериране на трафик, са принудени да се завърнат към корените си – построяването на доверие на потребителите към даден бранд.

Той даде за образец по какъв начин в предишното вестниците са влагали старания години наред за основаването на личен бранд.

„ Ако имате обувка, може да я обуете, само че може да зачукате и гвоздей с нея “, сподели Петров, акцентирайки, че вглеждането в новите технологии не всеки път носи отговорите на всички въпроси.

„ Има основополагащи концепции в бизнеса и те остават самостоятелни от технологиите “, уточни той.

По думите му, преди 13 години, когато Sportal Media Group е прохождала на пазара, ентусиазмът е можел да компенсира неналичието на подготовка.

В наши дни обаче, правото на неточности е лимитирано да най-малко, защото средата е развита и с доста играчи.

Работата в онлайн медиите е много по-интересна от обичайните, от ден на ден обичайни медии се обръщат към нас за разрешаване на съответни проблеми, прибавя Петров./profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР