Изградил съм антитела срещу COVID-19, без да разбера, че някога

...
Изградил съм антитела срещу COVID-19, без да разбера, че някога
Коментари Харесай

Бомба: Жоро Игнатов от "Съдебен спор" прекарал К-19, шокира с разкритие

Изградил съм антитела против COVID-19, без да схвана, че в миналото съм го лепнал. Това написа в профила си в обществената мрежа звездата на Нова телевизия и предаването "Съдебен спор " Жоро Игнатов.

Вечно попадащият в скандални обстановки публицист е изкарал коронавирусът, само че е бил безсимптомен притежател на болестта. Ето какво още разкрива той за прекарването му:

"Това демонстрират резултатите от профилактично лабораторно проучване, което си направих. Чувствам се обезверен в успеваемостта на противоепидемичните ограничения, което не значи, че би трябвало да ги неглижираме.

Не познавам човек, който по-стриктно от мен да ги е спазвал и все пак съм се срещнал с вируса. За мен към този момент е ясно, че не може да се опазим, каквото й да вършим.

По отношение на имунизацията против COVID-19, даже да стане налична, на този стадий не бих се ваксинирал. При това не съм антиваксър. През лятото се реимунизирах против тетанус и дифтерия. Просто към този момент скритите опасности и въпроси са повече от афишираната изгода. "
Изградил съм антитела против COVID-19, без да схвана, че в миналото съм го лепнал. Това демонстрират резултатите от...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР