Изгоненият за предполагаеми връзки с ДПС бивш министър на финансите

...
Изгоненият за предполагаеми връзки с ДПС бивш министър на финансите
Коментари Харесай

Изгоненият за предполагаеми връзки с ДПС Владислав Горанов отново се появи като лице на ГЕРБ

Изгоненият за хипотетични връзки с Движение за права и свободи някогашен министър на финансите Владислав Горанов още веднъж се появи като лице на ГЕРБ. Това се случи по време на показване на програмата на партията за идващите четири години, в случай че завоюват на идните парламентарни избори.

В момента, в който Коронавирус рецесията остане зад тила ни, ще продължим да се стремим към консервативно ръководство на обществените финанси. Това сподели финансовият специалист на ГЕРБ Владислав Горанов по време на показване на предизборната платформа на партията в централата на ГЕРБ.

" Финансовата и фискална политика през последната година в резултат на стопанската рецесия, породена от пандемията, е подложена на много съществени провокации. Това не е единствено по този начин в България. Независимо от тези провокации сега, в който Коронавирус рецесията остане зад тила ни, ние ще продължим да се стремим към консервативно ръководство на обществените финанси. Независимо от това, че сега напъните са ориентирани главно в инвестции, свързани с превъзмогване на пандемията, ние считаме, че съществуващият данъчен модел, е най-благоприятен за развиването на стопанската система и не предвиждаме смяна на данъчното облагане ", сподели още Владислав Горанов.

Според него финансовата непоклатимост се подсигурява значително от сполучливото присъединение на Българска народна банка към тясно съдействие в Европейската централна банка по отножение на банковия контрол. " Усилията не би трябвало да стопират единствено дотук. Правителството утвърди проект за деяние за присъединение на България към Еврозоната и това е приоритет, който би могъл да бъде реализиран от началото на 2024 година Неслучайно в огромна част от числата в нашата стратегия, ще видите посочени числа и цифри точно в евро. Втората по значителност валута в света, подсигурява тясна интеграция на българската стопанска система с европейската такава и непоклатимост и предвидимост на стопанската система. По отношение на взаимоотношението на бюджета с общините-продължава дебатът за преразпределение сред централния бюджет и локалните бюджети, като той в нашата стратегия не е приключен ", посочи още Владислав Горанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР