Изгоненият побойник от Фермата“ Иван Милин притежава завидна колекция от

...
Изгоненият побойник от Фермата“ Иван Милин притежава завидна колекция от
Коментари Харесай

Фермерът Милиното се фука с баровски автопарк

Изгоненият хулиган от „ Фермата “ Иван Милин има забележителна сбирка от лъскави коли, научи „ Галерия “. Разложкият мачо не пести никакви средства, когато става дума за баровски играчки на четири колела .

В парка му влизат джипове и коли от разнообразни модели на Мерцедес, Порше, БМВ, Ауди. За да показва стандарта си на живот, той постоянно се снима в или до скъпарските си возила. „ Животът е прекомерно къс, с цел да караме скучни коли “ – това все едно за мен е писано, споделя самият Милин в обществената мрежа.

Той съумя да провокира плевел интерес още с влизането си в тв формата по бТВ.

Основната причина е изявлението му, че в България се забогатява по незаконен метод

и никой не е съумял да го направи с работа. При представянето във визитката си Иван, прочут още с прякора Милиното , твърди, че е почнал не от нулата, а от минуса, и е натрупал положението си самичък, разчитайки на личните си старания, без помощта на мама и тате.

В момента той развива бизнес с три заведения на морето, продава коли, които внася от Италия, само че се е забърквал и в съмнителни схеми, сочат престъпните летописи.

Преди към година мускулестият и татуиран мъж стресна туристите в Приморско, където трещя с револвер, до момента в който шофираше „ Кайен “-а си посред курорта. Заедно с него по време на патакламата се возели и две девойки на 18 и 19 години.

През април 2016-а пък престоява в ареста след акция на ченгетата против разпространяване на дрога в Пиринско. До съответно обвиняване не се стига, само че съгласно проверяващите имало десетки сигнали за групата, от която е бил част, че се е занимавала с разпространение на опиати.

В биографията му има записани и кражба. Той е едвам 22-годишен, когато го закопчават за липсващ мотор на трактор. На фона на незаконните си изцепки, измежду своите приятели Милиното се слави с положително сърце, настояват негови приятели. Точно противоположното обаче сподели самият той във „ Фермата “, където удари пестник на Елизабет и бе отхвърлен от формата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР