Изгоненият от Нова телевизия водещ Милен Цветков е изпаднал в

...
Изгоненият от Нова телевизия водещ Милен Цветков е изпаднал в
Коментари Харесай

Безработният Милен Цветков в тежка депресия! Ето с какво се занимава сега

Изгоненият от Нова телевизия водещ Милен Цветков е изпаднал в тежка меланхолия, разбра HotArena.

Култовият водещ върви с бледен тип, гледа тъмно и кисело и се чуди с какво да уплътнява свободното си време.

Преди дни Милен бе видян от фотографите на вестник „ Ретро “ да пътува с колата си към у дома. Щом паркира обаче, той остана дълго време във возилото, гледайки в една точка, и явно нямаше предпочитание да се прибира вкъщи си.

Когато най-сетне излезе от колата, стартира индиферентно да се загащва на улицата – държание, неприемливо за обществена персона. Милен се захвана с досада да чисти боклуците от возилото си, след което сипа течност за чистачки и с принуда се прибра.

Според осведомени Цветков още веднъж се приютил под крилото на остарелия си другар – предприемача Димитър Пачеджиев. Крупният производител на колбаси и консерви с русенско варено даже бил обзавел кабинет на водещия в офиса си на бул. „ Александър Стамболийски “ в столицата, където на мира да готви нови медийни планове, с цел да не пропилява гения си. Творческите хрумвания на Цветков обаче сега били в цялостен застой и той уплътнявал времето, като понякога помагал във компанията на авера си.

Милен има опит в региона, защото към този момент работи за Пачеджиев в средата на 90-те години на предишния век. Повече от година той беше дистрибутор към цеха на приятеля си в село Горни Лозен, като се трансформира в една от атракциите на София с бусчето си, цялостно с кренвирши и луканки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР