Изгодните промоционални предложения ще бъдат в сила до края на

...
Изгодните промоционални предложения ще бъдат в сила до края на
Коментари Харесай

ЗАД “Армеец” с промоционална кампания при сключване на имуществена застраховка

Изгодните промоционални оферти ще бъдат в действие до края на месец февруари 2023г.
С наближаването на обичаните коледни празници Застрахователно акционерно сдружение " Армеец " е подготвило приятна изненада за своите клиенти. До края на месец февруари 2023 година компанията дава опция на всички да се възползват от имуществена застраховка на промоционална цена.

В рамките на интервала на акцията при подписване на застраховка " Защитена фамилия " с минимална награда по полицата 18 лева, ще бъдат покрити вреди на жилището до 15 000 лева и на движимото имущество до 3 000 лева, против рисковете пожар, естествени бедствия  (без земетресение), ВиК повреди, късо съединяване, вандализъм и други Застраховката може да бъде подписана при доста по-високи предели, както и да се прибавят нови опасности, измежду които земетресение, кражба посредством щурм и кражба с техническо средство, акцидент на членовете на фамилията и други Обезщетения се изплащат до размера на избрания в полицата предел.
-->
Процедурата при подписване е оптимално улеснена за клиента - не се изисква първичен оглед на дома и документи за благосъстоятелност, а при обезпечаване на движимости против " Кражба посредством щурм и кражба с техническо средство " до 14 000 лева не се постанова те да се разказват. Не се ползва наложително самоучастие на застрахования във всяка вреда.

По време на промоционалния интервал на акцията при подписване на застраховка " Защитено имущество " минималната застрахователна награда е 20 лева В този случай клиентът още веднъж има опция за избор на разнообразни покрития и не се ползва наложително самоучастие на застрахования във всяка вреда. Освен да се възползват от 20% отстъпка при подписване на имуществена застраховка до края на февруари 2023г., клиентите на ЗАД " Армеец " могат да употребяват и други атрактивни понижения от настоящата цена на застраховка " Защитено имущество ", като преференциалните цени на услугите могат да доближат до 50% отстъпка.

Повече за застраховките " Защитена фамилия " и " Защитено имущество " може да откриете на уеб страницата на компанията: www.armeec.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР