Изглежда се увеличава една пагубна форма на измами с недвижими

...
Изглежда се увеличава една пагубна форма на измами с недвижими
Коментари Харесай

Измамите с актове се увеличават — ето как да защитите дома си

Изглежда се усилва една пагубна форма на измами с недвижими парцели с последици, които могат да бъдат опустошителни за притежателите на жилища.

Известна като машинация с акт или кражба на благосъстоятелност върху жилище, схемата включва подправяне на документи за записване на подправено прекачване на благосъстоятелност върху благосъстоятелност. След това нарушителите могат да продадат дома, да вземат ипотека върху него или даже да го дадат чартърен на наематели, с цел да осъществят облага.

Миналия месец публичен уредник в Детройт, Мичиган, беше упрекнат в изключително недодялан случай. Федералните прокурори споделят, че 60-годишната Зина Томас е откраднала повече от 30 домове в и към града, като е подправила документи за отвод, прехвърлящи парцелите на фиктивни лица и по-късно ги е продала на неволни трети страни.

По време на хипотетичните обири Томас работеше за обединението с нестопанска цел United Community Housing Coalition, където тя беше шеф на стратегиите за жилищна благосъстоятелност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР