Изглежда се дават сериозни промени в екипа на Rainbow Six

...
Изглежда се дават сериозни промени в екипа на Rainbow Six
Коментари Харесай

Създателите на Rainbow Six Siege вече започват работа по своя следващ проект

Изглежда се дават съществени промени в екипа на Rainbow Six Siege, сполучливият тактически шутър на Ubisoft, който към този момент четири години не стопира да притегля към себе си геймърите. По информация на vg24/7, главният екип от разработчици на играта измества фокуса на работата си към други планове.

Самите Ubisoft споделиха във видео новината, в което разбираме, че Ксавие Маркис, креативен шеф на Rainbow Six Siege и бранд шефът Александър Реми, дружно с няколко свои сътрудници, които работят по заглавието, се насочат на ново премеждие. Както Маркис, по този начин и Реми са лицето на Rainbow Six Siege още от самото ѝ начало и са главните виновници за нейния триумф. Що се отнася до разработчиците и програмисти, то екипът в своята основа се резервира, като на борда остава и шефът на играта Лироа Атанасов.

Игровите ветерани не оповестяват какви тъкмо ще са техните нови професионални цели, само че прецизират, че наличието им в екипа към този момент не е належащо, с цел да продължи Rainbow Six Siege своя сполучлив марш. „ Имаше интервал, в който играта се нуждаеше съществено от наличието ни – по време на основаването ѝ и първоначално. Но в този момент нещата са разнообразни. И това е един приключен кръг – имаме играта, имаме и нейната общественост “, споделя Маркис във видеобръщението. Той и сътрудниците му твърдят, че екипът зад играта към този момент работят старателно по нови характерности за още по-голямото разширение на общността на Rainbow Six Siege.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР