Изглежда, че всичко може да се случи през първите два

...
Изглежда, че всичко може да се случи през първите два
Коментари Харесай

Младоженци се разведоха два часа след сватбата, заради...

Изглежда, че всичко може да се случи през първите два часа от брака, с цел да унищожи щастието на младоженците. Малко хора биха могли да си показват какво тъкмо е това, тъй като след такова значимо събитие, нормално влюбените изживяват единствено най-щастливите моменти. 

Но постоянно има изключения и този случай е един от тях, написа jenata.blitz.bg. 

В Саудитска Арабия мъж реши да се разведе със брачната половинка си два часа след бракосъчетание. Той взе това съществено решение заради обстоятелството, че момичето разгласява сватбени фотоси в обществените мрежи. 

Оказва се, че преди да станат семейство, двамата млади влюбени са сключили сватбен контракт, в който ясно написа, че съпрузите нямат право да качват никакви фотоси от тържеството в обществените мрежи. За страдание, булката не съумя да извърши обещанието си и изпрати фотоси от церемонията на приятелите си в една от обществените мрежи. 

Това е и повода за развода. 

Роднините на момичето бяха шокирани от акта на младоженеца и обявиха, че той няма никакво право да разпусне брака. Обратното мнение се споделя от роднините на мъжа. 

Повечето модерни хора се придържат към обстоятелството, че в случай че не публикувате всичко, което вършиме, или нямате сметка в обществените мрежи, просто не съществувате. 

Разбира се, някои могат да живеят с такава непрозрачност, само че за други това е метод на живот.  /
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР