Изглежда, че в кралското семейство Уиндзор е започнал период на

...
Изглежда, че в кралското семейство Уиндзор е започнал период на
Коментари Харесай

Сенки над Бъкингам: Кралицата и принц Уилям плачат за здравето на Чарлз

Изглежда, че в кралското семейство Уиндзор е почнал интервал на същинска покруса. Както стана известно през вчерашния ден, 27 февруари, принц Уилям незабавно анулира всичките си държавни каузи по „ фамилни аргументи “. Всичко се случи сутринта: Негово височество трябваше да приказва в параклиса " Свети Георги " на панихидата на своя кръстник, починалия гръцки крал Константин.

Точно в 9:00 сутринта лондонско време престолонаследникът се обади персонално на гръцкото кралско семейство, което присъстваше на службата, с цел да ги уведоми, че няма да участва заради „ персонален въпрос “. Феновете са сигурни, че всичко се дължи на влошеното здраве или на Кейт Мидълтън, или на Чарлз III.

Работата е там, че репортерите съумяха да снимат утринни фотоси на кралица Камила, която дойде в параклиса няколко минути преди началото, само че плака съвсем през цялата гала. Обърнете внимание, че Чарлз III не се е появявал обществено повече от две седмици заради прегледи и лекуване на онкология, която беше открита при него при започване на февруари 2024 година

Що се отнася до положението на Кейт Мидълтън, британците към този момент безусловно бият паника. Принцесата беше оперирана на 16 януари, само че към момента не се е появявала обществено, даже онлайн. На 26 февруари, чиновник на двореца Кенсингтън се свърза с Daily Mail и сподели, че 42-годишната Кейт се „ усеща по-добре “ и се възвръща в фамилната вила Аделаида в Уиндзор, където работи от леглото.

Изглежда доста необичайно, че Кейт Мидълтън не благодари за всички картички и пожелания, които безспорно получи. Просто цялостна тишина “, отбелязва Daily Mail.

Британците желаеха дворецът да покаже Мидълтън и да разяснява моментното й положение. Като образец беше посочен Чарлз III. Лекарите го диагностицираха с рак, само че той към момента се появява обществено и разяснява положението си. Защо не извършите същото с Кейт?

Кралското семейство към момента не е дало отговор публично на поданиците …

Автор:wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР