Изглежда, че те ще се върнат в кината, тъй като

...
Изглежда, че те ще се върнат в кината, тъй като
Коментари Харесай

Бийтълс ще бъдат обект на четири филма, тъй като продуцентът дразни какво да очакваме от „епичния“ проект

Изглежда, че те ще се върнат в кината, защото един упорит нов план ще види четири нови кино лентата за Бийтълс, които ще бъдат пуснати, като всеки от тях споделя историята през очите на друг член на групата.

Прочутият кино режисьор Сам Мендес излезе с концепцията и ще режисира и четирите кино лентата, откакто получи позволение да опише целия живот на Fab Four истории и също по този начин да употребяват музикалните си права във кино план. Той се надява игралните филми да бъдат подготвени за прожектиране през 2027 година и основателите дадоха обещание „ епично кинематографично преживяване “.

Проектът бележи първия път, когато Apple Corps Ltd и Бийтълс - Пол Маккартни, Ринго Стар, и фамилиите на Джон Ленън и Джордж Харисън – предоставиха цялостна житейска история и музикални права за филм по сюжет.

Сам Мендес сподели: „ За мен е чест да описвам историята на най-великата рок група на всички времена и съм разчувствуван да предизвикам визията за това какво съставлява едно пътешестване на кино....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР