Изглежда, че ще трябва да почакаме още, за да видим

...
Изглежда, че ще трябва да почакаме още, за да видим
Коментари Харесай

Scorn е забавена за следващата година

Изглежда, че ще би трябвало да изчакаме още, с цел да забележим какво са ни подготвили Ebb Software.
Вдъхновеният от картините на Гигер (от които черпи ентусиазъм и „Пришълеца“) Scorn, публично е забавена за идната година. Това оповестиха от основателите на заглавието Ebb Software. Причината за това обаче не са проблеми, а таман противоположното – получена финансова инжекция, която ще помогне на кошмара да е още по-пълен и тъмен. Това бе обявено на страниците на уеб страницата на студиото. И както и акцентират от Ebb, това ще помогне за „много по-добро качество и изцяло осъществени идеи“.

Това обаче ще отнеме повече от плануваното от студиото време и дебюта на Scorn няма да е както по проект – през октомври тази година. Заедно с това, авансово плануваните две елементи се сливат в една по-голяма игра.

„Въпросното финансиране е доста облагодетелстващо ни във връзка с креативната независимост и това беше първостепенната причина да се съгласим на договорката. Творческата независимост е най-важният аспект за нас като студио. От самото начало на плана искахме да създадем игра без прекомерно доста взаимни отстъпки и това в действителност не е лесна задача“, пишат основателите на Scorn.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР