Изглежда, че плеймейтката Светлана се е отказала напълно от имиджа

...
Изглежда, че плеймейтката Светлана се е отказала напълно от имиджа
Коментари Харесай

Не изпуска контрола: Гущеров крие гърдите на Светлана дори и на плажа

Изглежда, че плеймейтката Светлана се е отказала изцяло от имиджа си на секси изкусителка, откогато стана госпожа Гущерова и това ѝ решение личи от ден на ден с времето.

Откакто се събра с Християн, русокоската е доста по-обрана и премерена в обществените си изяви и най-много в фрагментите, които споделя в мрежата. В профила ѝ в Инстаграм от дълго време не можете да видите предизивкателни фотоси или селфита, които акцентират сексапила ѝ. Сред изявленията ѝ доминира рекламното наличие и на места някоя фотография с обичания ѝ, с която сервира следващото си пояснение в обич към него.

 Светлана Гущерова

До момента изглеждаше като че ли Светлана сама е взела решението да се отдръпна от имиджа си на плеймейтка и да стане съвършената майка и брачна половинка, само че май ще се окаже, че Християн има доста сериозна роля и самият той е поискал тя да не демонстрира апетитните си форми. Освен че госпожа Гущерова не е разгласила нито една фотография по бански, едно от последните ѝ сторита ясно демонстрира, че брачният партньор ѝ е подготвен да скрие прелестите ѝ даже и с тялото си. На фрагмента се вижда по какъв начин Светлана е по бански, а гърдите ѝ са прикрити от рамото на Християн.

Явно времената, в които Гущерова радваше почитателите си с провокативни фотосесии са останали в предишното.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР