Изглежда, че перфектната Кейт не е чак толкова перфектна и

...
Изглежда, че перфектната Кейт не е чак толкова перфектна и
Коментари Харесай

Не е толкова перфектна: Кейт се изложи жестоко в кухнята

Изглежда, че съвършената Кейт не е чак толкоз съвършена и въпреки да е принцеса на Уелс и светът да я обожава изцяло справедливо, си има своите дребни дефекти. Или пък не чак толкоз дребни, тъй като знаем, че е признато уменията в кухнята на една жена да бъдат изключително значими. 

Този път Кейт, която, както постоянно беше като същинска самодива измежду британските жители, беше на публично посещаване в старешки дом, където обаче се поизложи в мига, в който трябваше да влезе в кухнята и да покаже по какъв начин прави палачинки. На пръв взор доста лесна задача, само че на всички ни се е случвало тестото да залепне за тигана, до момента в който обръщаме палачинката, нали? Само че в случай че на нас може да ни е простено, тъй като го вършим в дома си без аудитория, то на Кейт нищо не ѝ се прости. И няколко грозни палачинки могат да ѝ костват насмешки дни наред. 

 Кейт Мидълтън

Точно това се случи, когато принцесата влезе в кухнята и пред очите на готвачи, с треперещи ръце хвана шпатулата и не съумя да си обърне палачинките безпроблемно. Мидълтън, която се слави като скромна кралска персона, без обслужващ личен състав, наподобява не готви постоянно вкъщи, тъй като като че ли виждаше за пръв път някои принадлежности в кухнята.

Кейт обаче е умна дама и по никакъв начин не се тормози от неуспеха си, а го посрещна с усмивка и закачливо съобщи: " Може би е по-добре да не ги ядете тези палачинки ". 

Разбира се, в мрежата има безпощадни мнения по адрес на принцесата на Уелс:



" Веднага се вижда, че Кейт не стъпва в кухнята ", " Сега знаем, че и Кейт има дефекти ", " Тя даже не може прави палачинки, единствено се усмихва и маха ", " Кейт би трябвало да вземе уроци по готвене от Меган ", са дребна част от изявленията на потресени консуматори. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР