Изглежда, че някои дами имат магически подмладяващ прашец в тоалетката

...
Изглежда, че някои дами имат магически подмладяващ прашец в тоалетката
Коментари Харесай

Луксозна зрялост: триковете на невероятните жени над 65, на които дори 30-годишните завиждат

Изглежда, че някои дами имат вълшебен подмладяващ прашец в тоалетката си, другояче по какъв начин да си обясня зашеметяващия им външен тип и кипящата сила?

Как да поддържате първокласно тяло и положително въодушевление, описват известните хубавици, които от дълго време честват 60-годишнината си и са останали толкоз привлекателно красиви, че даже тридесетгодишните им завиждат!

Изабел Прейслер, 72
 Испано-филипинската дива на някои фотоси наподобява съвсем на същата възраст като звездния си наследник Енрике Иглесиас. На своята възраст Изабел наподобява безупречно стилна и млада, продължава да работи като публицист, оказва помощ на децата си с внуците си, а тя има пет от тях от трима съпрузи! Между другото, през 2016 година тя стартира нов разказ с писателя Марио Варгас Льоса, тъй че всички възрасти са покорни на любовта.

Изабел назовава зелените смутита тайната на младостта. Това я зарежда с сила за целия ден и придава здрав загар на кожата. Въпреки че по отношение на цвета на лицето, Прейслер евентуално е неоткровен. Тя има лична линия козметика “My Cream ”, тъй че освен зелените смутита се грижат за лицето й.

Ясмина Роси, 67 години
 Ясмина е родена във Франция на 21 декември 1955 година През 2007 година тя получава американско поданство и се мести. Всички най-известни контракти за моделиране Роси стартира да подписва след 40 години, в този момент тя работи с Marks & Spencer, YSL, Hermes, Jil Sander.

Ясмина изяснява триумфа си с три неизменими правила: живейте както ви харесва и правете това, което обичате; яжте риба и авокадо всеки ден, правете йога и тичайте сутрин; използвайте зехтин за коса и скраб от масло и захар за кожата всеки ден.

Кристи Бринкли, 69
 Кристи Бринкли направи доста в живота си: взе участие в огромни филми, завоюва международните сцени и любовта на изтъкнати дизайнери, написа биография и написа колона в списание в продължение на няколко години. Сега хубавицата има собствен личен блог, където поддържа връзка с почитатели и предава житейски опит на по-младото потомство.

Бившият супермодел твърди, че верният грим играе огромна роля за външния тип. Тя не излиза от къщата, без да оцвети веждите си, тъй като с възрастта те изтъняват. Винаги боядисва миглите, само че не се натрупва, с цел да наподобява естествено. И прибавя нотка руж, с цел да наподобява свежо.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР