Изглежда, че Михаела Маринова е сложила край на дългата си

...
Изглежда, че Михаела Маринова е сложила край на дългата си
Коментари Харесай

Михаела Маринова се раздели с гаджето си и отлетя за Полша

Изглежда, че Михаела Маринова е поставила завършек на дългата си връзка с футболиста Александър Дюлгеров. Двамата бяха дружно повече от три години, само че въпреки и раздялата им да не е оповестена публично, наподобява че е настъпила, защото и двамата не са разгласили общи фрагменти в обществените мрежи от месеци.

В момента Маринова е в Полша по случай идния си рожден ден в компанията на другари, само че уви - на никое място не виждаме Александър на фотосите. Говори се, че певицата е пропуснала и рождения ден на футболиста, а фрагментът, който той показа от празника е много сладкодумен. На фотографията е прегърнал друго момиче, с което явно са родени в един и същи ден и честват дружно. От мненията излиза наяве, че посред им може би има освен това от другарство и Александър евентуално е траял напред след раздялата си с Михаела.

Двамата не прекарали дружно и великденските празници. Много е евентуално повода за краха в връзките им да се крие в нежеланието на Михаела сега да се омъжва и да става майка сега, защото напълно съсредоточена в кариерата си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР