Изглежда, че Мел Би ще е принудена да плаща на

...
Изглежда, че Мел Би ще е принудена да плаща на
Коментари Харесай

Мел Би ще плаща 40 000 долара на месец на бившия си

Изглежда, че Мел Би ще е принудена да заплаща на Стивън Белафонте 40 000 $ месечно за краткотрайна съпружеска прехрана, с цел да покрие главните му потребности, заяви Контактмюзик.

42-годишната певица се раздели със брачна половинка си по-рано тази година. Смята се, че лосанджелиски съд е удовлетворил желае му за незабавна прехрана. Това значи, че някогашната певица от момичешката група " Спайс гърлс " ще би трябвало всеки 4 седмици да заплаща 30 529 английски лири, оповестява уеб сайтът за звезди TMZ.com.

Смята се, че забележителната сума, която филмовият продуцент чака да получава, ще покрие главните му потребности, свързани с храна, жилище, както и сметки за телефон.

Искът на Стивън включва също спомагателни 140 000 $ за покриване на правосъдни разходи по бракоразводното им дело, което към момента не е завършило.

Вестта идва малко откакто 42-годишният режисьор увери, че останал без пукната пара след изгонването му от вкъщи, който поделял дружно с изпълнителката на шлагера Goodbye, 5-годишната им щерка Мадисън и децата на певицата от предходни връзки - 18-годишната Финикс и 10-годишната Ейнджъл.

Белафонте също така твърди, че поради отрицателната реклама, обвързвана с раздялата им, пропилял опцията да реализира план на стойност 500 000 $. Стивън загатна също, че за него неочакваната смяна в метода му на живот била шокираща, защото парите в никакъв случай не били проблем по време на 10-годишния им брак.

Използвани са материали на Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР