Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Мартин Георгиев - Джито,

...
Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Мартин Георгиев - Джито,
Коментари Харесай

Джито от бандата на Мила се предаде след 3 г. в чужбина

Издирваният с алена бюлетина от Интерпол Мартин Георгиев - Джито, който от три години се укрива в чужбина, се е върнал в страната и се е предал преди два дни. Очаква се през днешния ден профилираният углавен съд да реши дали да го остави за непрекъснато в ареста, заяви OFFNews.

Мартин е наследник на Мила Георгиева, подсъдима като началник на проведена незаконна група за Данък добавена стойност измами, занимавала се и с други закононарушения, измежду които разпространяване на опиати и убийства. През януари 2015 година тя бе задържана след зрелищна акция в Бояна, дружно с някогашния си брачен партньор, доведения си брат, родния си брат и още няколко души, а Мартин съумя да се укрие и да избяга.

Името на Мила Георгиева, която е доведена щерка на някогашния началник на митниците Христо Кулишев, нашумя през 2012 година, когато Министерство на вътрешните работи организира акция под кодовото название "Универсалните ". Тя бе обвинена за присъединяване в група за Данък добавена стойност измами дружно със сина на някогашния аграрни министър Георги Танев – Иван Танев, по прякор Универсалния. Георгиева бе арестувана, откакто се завърна в България от чужбина.

Синът на Мила Георгиева е прочут с прякорите Мартин-Джито и Малкия Митьо Очите и е свързван с разпространяване на опиати. Твърди се, че той става необут на разпространяването на марихуана в София след стрелбата по Златомир Иванов - Баретата, който му преотстъпва бизнеса с трева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР