Издирваният от властите у нас и сочен за контрабандист номер

...
Издирваният от властите у нас и сочен за контрабандист номер
Коментари Харесай

Соченият за контрабандист № 1 Никола Николов – Паскал е в Гърция

" Издирваният от управляващите у нас и апетитен за контрабандист номер 1, Никола Николов - Паскал, е напуснал страната с каравана още на 29 март ", съобщи Българска национална телевизия.

От държавната медия оповестиха, че са разкрили каравана в двора на хотел в гръцкия град Кавала. Според репортажа на Българска национална телевизия: Хотелът е затворен, а входът му - препречен с автомобил.  От 4 април офертите за този хотел са свалени от всички уеб сайтове за резервации. Не може да бъде непокътната стая даже за обичайните в тази част на Егейско море майски празници.

При още един опит да се потърси Паскал екипът на малкия екран е видял че, че е величие единствено едно от пространствата в хотела. " Охранител с качулка изгони екипа ни. Черен път води към къща в съседство, за която има данни, че Паскал също обитава, само че и тя е заключена ", уточни още медията.

" Николов е вербуван в Държавна сигурност още в казармата, а незабавно по-късно назначен на граничния пункт " Капитан Андреево ". Там е работил по каптагоновия канал в средата на 80-те години. След това е под прикритие е трансфериран като водач на тир и по този начин усвоява целия канал от България през Турция към Близкия изток ", добави малкия екран.

" С помощта на гръцки комунисти, избягали от родината си от дясната тирания от 1967 - 1974 година, Паскал при започване на 90-те години е почнал контрабандната си активност. Първата му компания е съвместна  сред Паскал и възрастен гръцки жител в Орестиада. Роднина на гръцкия жител в Солун е разкрил в безмитна зона " Солун " посланичество и е стартират транспорт на цигари от Кипър, през безмитна зона " Солун ", а оттова към България, това сподели Георги Шишков, някогашен шеф на митница Свиленград.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР