Издирването на 43-годишния Стоян Зайков продължава. Повече от седмица няма

...
Издирването на 43-годишния Стоян Зайков продължава. Повече от седмица няма
Коментари Харесай

Гл. секретар Ивайло Иванов: Открихме оръжие при издирването на Стоян Зайков

Издирването на 43-годишния Стоян Зайков продължава. Повече от седмица няма диря от обвинения за убийството на младата жена в Костенец. Полицията претърсва всяка къща. Живеещите в региона са сковани от боязън, откакто бе открит и натрупа на комшия на търсения.

„ Единственото ново, което мога да кажа, е, че открихме оръжие при претърсването на един от периметрите. В момента правим оглед там”, заяви основният секретар на вътрешното министерство Ивайло Иванов на конференция.

Всички информации и данни за местоположението на Зайков са тествани. Откритото оръжие свидетелства, че сме на вярна диря, счита Иванов.

Зайков не е напуснал страната.

„ Предполагаме, че е в района”, съобщи основния секретар на Министерство на вътрешните работи, базирайки се на данни от следствието, които не може да разкрие.

„ Укривал се е и преди с месеци. Оцелявал е сам”, описа Ивайло Иванов и добави, че Зайков не се е свързвал с роднините си, защото те са под полицейски надзор.

Продължаващото повече от седмица търсене към този момент стартира да провокира неодобрение измежду жителите на Костенец. В рубриката „ Аз, репортерът” фен на bTV изпрати клип, в който твърди, че кучето му е било простреляно при претършуване на парцела му. Появиха се и сигнали за разрушени порти на парцели.

„ Разбити са единствено порти на необитаеми къщи по време на претърсването. Нямам данни за простреляно куче”, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ Не сме подценили ситуацията”, безапелационен е Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР