Издателска къща "Хермес" и едноименната книжарница организират от днес до

...
Издателска къща "Хермес" и едноименната книжарница организират от днес до
Коментари Харесай

Издателство организира Дни на българската книга

Издателска къща "Хермес " и едноименната книжарница провеждат от през днешния ден до 24 май 2018 година Дни на българската книга. За начало на акцията е определен Денят на светите братя Кирил и Методий, а финалът ѝ ще бъде в Деня на българската култура и просвета.

През този интервал българската книга става фокус на издателската стратегия, измежду които са "Емилиян Станев. Литературна анкета " от проф. Иван Сарандев, "Битието " от Владимир Зарев, "Малката светица и портокалите " от Александър Секулов, "Седем " - стихотворения (с) биографии от Мирела Иванова, и новият разказ на Недялко Словов - "Пиафе ".

Водени от концепцията, че е значимо освен да се оферират книгите на родните писатели, само че и да се дава опция на читателите да се срещат с тях, през май и началото на юни "Хермес " планува срещи със знакови имена в родната литература в София, Пловдив, Варна, Бургас, Пазарджик, Русе, Велико Търново. Сред тях са Ивинела Самуилова, Недялко Славов, Георги Константинов, Александър Секулов, Максим Минчев, Мирела Иванова, Ангел Г. Ангелов, посочи Вартоломеев.

По време на акцията "Хермес " ще пусне фейсбук игра с награди - книги с подпис от български писатели, ще има и специфична лимитирана серия разделители. Между тези две дати всички книги от български създатели в книжарници "Хермес " ще се продават с отстъпка - 50 определени заглавия - с 50 на 100, всички книги на български създатели, издадени от "Хермес ", ще имат 30 процентна отстъпка, а останалите заглавия от родни писатели - с 10 на 100.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР