Изданието отбелязва, позовавайки се на документи, обсъждани миналата година на

...
Изданието отбелязва, позовавайки се на документи, обсъждани миналата година на
Коментари Харесай

Властта ще дописва Наказателния кодекс, за да разследва агресията на Путин в Украйна


Изданието отбелязва, базирайки се на документи, обсъждани предходната година на равнище непрекъснати представители на страните в Европейския съюз, че България е измежду дребното страни в Европейски Съюз, които не са почнали наказателни процедури за военни закононарушения в Украйна или за отбягване на глобите на Европейски Съюз против Русия. 

Министър Славов изяснява, че с смяната ще може да се употребяват като евентуални очевидци десетките хиляди украинци в България, а събраните данни от всички страни от Европейски Съюз би могло да бъдат събрани за задачите на един възможен арбитражен съд за военни закононарушения в Украйна. Той споделя още, че с допълнението на Наказателния кодекс ще може да се отиде над междинното равнище, което сега е оптималното, до което стига преследването на военни закононарушения.

" Нашата цел е България да може да води наказателни производства с универсална пълномощия за осъществените военни закононарушения и закононарушения против мира и човечеството в Украйна. Това ще бъде акт в поддръжка на интернационалните старания за следствие на съветската експанзия в Украйна ", изяснява още Атанас Славов.

Преди дни в друго свое изявление, само че за българска медия -, той посочи.

" Доказателствата за военните закононарушения на терен " доближават постоянно до някакво приблизително равнище ". Докато закононарушението " експанзия " е за високото управително равнище. На европейско равнище действа Център за гонене на закононарушенията от експанзия. Нашата концепцията е България интензивно да способства за европейските старания, тъй като е поела ангажимент за това ". 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР