Изданието на Книгата на рекордите на за 2021 г. ще

...
Изданието на Книгата на рекордите на за 2021 г. ще
Коментари Харесай

104-годишен скочи с парашут и влезе в Гинес

Изданието на Книгата на върховете на за 2021 година ще включва безстрашния скок на Ал за тандемен скок с парашут на 104-годишна възраст , написа БГНЕС. Ентусиастът означи завършването на лицей на внуците посредством ексцентричното решение. Преди Деня на международните върхове на Гинес, който се отбелязва на 18 ноември, организацията, проследяваща рекордерите по планетата, показва най-интересните и най-смелите измежду тях.
Алфред Ал Блашки потвърждава, че възрастта е просто число и храброст може да се прояви когато и да е. Той е роден на 04.01.1917 година Наскоро счупи върха на Гинес, като най-възрастният участник в тандемен скок с парашут. За първи път Ал скача от аероплан на 100-ия си рожден ден през 2017 година Тогава се е зарекъл да скочи още веднъж, когато внуците му близнаци завършат лицей. Три години по-късно той извърши обещанието си. Скочи от аероплан от височина 4 270 метра, удостовери Томас Хюз, шеф на парашутно учебно заведение.
 Рекордите на звездите в Гинес Рекордите на звездите в " Гинес "
Знаем доста за техния професионален триумф, само че няма късмет да отгатнем за какво имената на някои известни персони са в Книгата за върхове на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР