Издадено е предупреждение за експлодиращо“ растение, което се разпространява бързо

...
Издадено е предупреждение за експлодиращо“ растение, което се разпространява бързо
Коментари Харесай

Издадено е предупреждение за „експлодиращо“ растение, което се разпространява бързо в Обединеното кралство, тъй като британците казаха „не пипайте“

Издадено е предизвестие за „ експлодиращо “ растение, което се популяризира бързо в Обединеното кралство и може да навреди на околната среда.

Хималайският еликсир, красиво розово растение от Хималаите, в този момент се среща в цяла Англия и е един от най-опасните типове. Известно като „ не ме докосвай еликсир “, това растение предизвиква проблеми на околната среда и бизнеса в доста елементи на Обединеното кралство. Всяко растение може да създаде повече от 2500 семена, които могат да останат живи до две до три години.

Когато семенните шушулки са подготвени, те експлодират при допиране, изпращайки семената да летят до седем метра. Експерти от Japanese Knotweed Ltd предизвестиха, че това растение е „ за гледане “. Бързото разгръщане на болестта с хималайски еликсир може да аргументи огромни проблеми на притежателите на земя и тези, които ръководят земя.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Ботуши £10 Купувачите във вторник могат да получат „ мощен “ £35 серум срещу стареене за £2,50 в договорка

Тъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР