Издадени са три акта заради нарушенията на звездите от Discovery,

...
Издадени са три акта заради нарушенията на звездите от Discovery,
Коментари Харесай

Министър Димов разкри какво ще се случи заради нарушенията, извършени от звездите на Discovery

Издадени са три акта поради нарушаванията на звездите от Discovery, които са предадени на българското юридическо лице, подало заявката за фотоси, и според от това дали ще бъдат признати ще последва глоба. Тя е до 10 хиляди лева Това заяви в изявление за Нова телевизия и предаването „ Събуди се “ министърът на околната среда и водите Нено Димов.

Припомняме ви, че майсторите по оцеляване Беър Грилс и Дерек Хъф се качили в Рила, където до момента в който оцелявали, нарушили редица забрани, измежду които са били паленето на огън, плуването в едно от Седемте рилски езера и ловуването.

„ Тези, които са излъчвали кино лентата, няма по какъв начин да познават законодателството на 190 страни. Това не е тяхна работа, тъй че към тях няма искания и евентуално ще бъдат поканени физическите лица, които са направили нарушаването на закона, с цел да получат актове”, изясни министър Димов.

Според информацията от Национален парк „ Рила” фотосите са правени, когато снимачният екип не е бил придружаван от чиновници на парка. „ Т.е. те са направени в нарушаване на разрешението, което е обещано от парка”, разгласи министърът, само че добави, че все пак е разпоредена и вътрешна инспекция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР