Изчезналият от светлината на прожекторите автор и продуцент на славното

...
Изчезналият от светлината на прожекторите автор и продуцент на славното
Коментари Харесай

Бащата на супершоу Невада стана обект на смъртни заплахи

 Изчезналият от светлината на прожекторите създател и продуцент на славното в миналото супершоу " Невада " Димитър Станчев е станал обект на смъртни закани при започване на актуалната година, научи лупа.бг от негови близки. В последните години предприемачът и половинката му Ася са обект на поредност от странни набези. Станчев обаче се е въздържал да сигнализира способените органи за заплахата.

Преди 3 години незнайни бандити възпламениха джиповете на двойката, която се е трансформирал в цел на гангстери. Наши източници са безапелационни, че повода за палежа на колите му са неуредени финансови взаимоотношения. Според слуховете, той дължи ужасно доста пари на по този начин да се каже, " несъответствуващи хора ". Спряга се сума от порядъка на колосалните 10 милиона евро.

Справка в Търговския указател сочи, че Димитър Станчев е бил съучастник с доста емблематични фигури от родните бизнессреди, на които би трябвало да връща пари, само че не може или не желае.

Оказва се, че бащата на супершоу " Невада " има съществено присъединяване в редица сдружения и вихри огромен бизнес във всевъзможни сфери – от газ, през хазарт, та чак до телевизия.  Управител е на 19 компании, в съвета на шефовете е на 5, съучастник - в 18, едноличен притежател е на 8, ликвидатор на - 12, и представител в други 5 компании.

Името на 65-годишния тв продуцент лъсна и около абсурда " Панама пейпърс ". През 2012 година той основава офшорното сдружение " Вантедж проджектс корпорейшън " и единствено 2 седмици по-късно подписва договорка, с която парцелът му в столичния квартал " Бояна " няма по какъв начин да бъде взет поради заем от банка или финансови искания на сътрудници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР