Избраният за нов главен обвинител Иван Гешев и европейският главен

...
Избраният за нов главен обвинител Иван Гешев и европейският главен
Коментари Харесай

Обсъждат обща европейска стратегия за борба с корупцията, участват Кьовеши и Гешев

Избраният за нов основен обвинител Иван Гешев и европейският основен прокурор Лаура Кьовеши ще вземат участие в разискване на обща европейска тактика за битка с корупцията и проведената престъпност.
Дискусията ще се състои в Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешен ред на Европейския парламент. Освен представители на Европейския парламент и Европейската комисия, по време на чуването ще вземат участие и представители на Европол, заяви БНР.

По време на полемиката се чака да се споделят отзиви за потребностите от основаването на общоевропейска тактика за битка с корупцията, която да се ползва във всички страни членки на Европейския съюз, изясни евродепутатът от Европейската национална партия и заместник-председател на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешен ред на Европейския парламент Емил Радев.

„ Борбата с корупцията и проведената престъпност не може да успее в Европейски Съюз, в случай че се води единствено от обособените държави-членки. Трябва в действителност да има тактика на общоевропейско равнище, тъй като виждаме и че този тип закононарушения нормално засягат две, три и повече държави-членки ", съобщи Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР