Избран е за академик на Руската академия на науките през

...
Избран е за академик на Руската академия на науките през
Коментари Харесай

Топ Учен С Изумителни Разкрития За Бог! Иде Второто Пришествие! В България Ще Става Все По-Зле, Ако Веднага Не

Избран е за учен на Руската академия на науките през 1994 година През 1995 година се връща в Българска академия на науките, в отдела по " Философия на историята " на Философския институт. Член на Международната академия по информатизациология в Ню Йорк. През 1997 година написва първата си книга от поредицата " Физика на Бога ". Понастоящем работи в най-големия стопански институт - London School of Economics, в секцията по философия на науката. Ето какво споделя той в изявление за Dir.bg.

- Академик Палюшев, що за хора сме ние, българите? Как гледате на прехода, за който приказваме, в който живеем и който все не свършва...

- Българите са народ както и всички нации на Земята. Но ние сме на последно място в Европа. Причината съгласно мен е, че българите не имат вяра в Бога и по този начин те имат доста ниска нравствена просвета. А тези от тях, които декларират, че имат вяра в Бога, не са същински, а единствено незадълбочено вярващи! Това е еквивалентно на липса на религия.

- Какво имате поради?

- Ето образец. Морално ли е от страна на управниците на България, макар че се считат за православни, да оставят към милион българи - пенсионери и фамилии с заболели инвалиди, с дребни пенсии, с които можеш единствено да умреш от апетит (дори и да не си болен).

- Успяхме ли да разберем в България що е то народна власт, или я побългарихме, щото смисълът да остана единствено в думата, а действително народна власт да няма...

- В България явно няма същинска народна власт. Истинската народна власт се гради в морална обществена среда. Такива качества като ненавист към близък, неистина, нарцисизъм, безнаказаност, липса на простителност, никакво разгневяване, почтеност, състрадание и други липсват в огромна част от българите. Причината е, че тези хора не се боят от Бога, тъй като не имат вяра в Него или вярата им е повърхностна.

- Живеете и преподавате в Лондон? Как наподобява България, само че погледната от Англия... И по какъв начин я виждате, когато стъпите на родна земя?

- Живеем в последното време на Земята! Очевидно наближава времето за Второто Пришествие на нашия Господ Иисус Христос. България не може да се оправи заради късото време, което ни остава. Това са научни изказвания от позиция на новата просвета " Физика на Бога "!

- Доколко географското състояние на България допуска и метода на живот, който водим. Източна Европа, Балкани, външна страна в Европа...Коли втора употреба, храни втора употреба... Втора ръка хора ли сме?

- В страната ситуацията ще става все по-зле. България може да се оправи единствено, в случай че народът се обърне с откровена религия към Бога!

- Вярата, духовната действителност може ли да бъде сведена по някакъв метод до физическата действителност, в която живеем. Колко съвместими са през днешния ден просвета и вяра?

- Новата просвета " Физика на Бога " е качествено нов метод в научните проучвания въобще. В нея за първи път се вкарва " хипотезата за съществуването на Бога " не като религиозна концепция, а като научно обоснована догадка. Тази доктрина опровергава както материализма, по този начин и всички типове окултни науки, които, да вземем за пример, пазят хрумвания като съществуването на извънземни, на НЛО, само че без да отхвърля обстоятелствата, тълкувайки ги по нов различен метод. Опровергава претенциите на източния езотеризъм и изобщо на езотеризма като цяло за монопол над знанието ни по параявленията. И най-интересното - тази просвета удостоверява по безапелационен метод верността на Християнското обучение, на Библейските свидетелства и на християнската вяра като цяло!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР