Изборна кампания за градската организация в София е започнала по

...
Изборна кампания за градската организация в София е започнала по
Коментари Харесай

От Позитано 20 бодро организират партийните избори в София

Изборна акция за градската организация в София е почнала по проект , рапортуваха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. На изборите ще бъдат гласувани позиции за ново управление на регионалната партийна организация, за делегати на районната и градска конференция, за ръководител и членове на Районните и Градския съвет, и на Районните и Градската контролна комисия.

От централата на Българска социалистическа партия оповестиха също, че всеки партиен член ще може да взе участие и да гласоподава в изборите.

Допълнително, организацията се дава в ръцете на работна група от 120 души , измежду които са партийни членове от регионите, от младежкото обединяване и ветераните. Потвърдено е, че ще се включат и 3-ма някогашни градски представители.

На идните съвещания ще бъдат обсъждани и материали за Европейските избори , признати от Народно събрание на Българска социалистическа партия.

Припомняме, че общинските съветници на Българска социалистическа партия не извършиха решението на Националния съвет на партията . Съветниците, въпреки гласовете от Българска социалистическа партия да не бяха нужни за пускане работата на СОС. Допълнително, съветниците избраха представител на ГЕРБ за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията. След това решение на общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България " централното управление на партията сне доверието си от локалната организация и. Самото решение се оспорва от водача на Българска социалистическа партия - София Иван Таков, който твърди, че на Националния съвет не е имало кворум.

Припомняме още, че сред Местната коалиция в София и " Позитано " 20 има от дълго време напрежение най-много сред водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и Ваня Григорова, чиято номинация за кмет на София

Отделно на това водач на Българска социалистическа партия - София стана Иван Таков, на Нинова - Калоян Паргов.
 Леге 10 към Позитано 20: Не търсим вендета, само че път за оттегляне няма
Леге 10 към Позитано 20: Не търсим вендета, само че път за оттегляне няма

На пленума имало обиди и нямало нищо другарско, уточни Еньо Савов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР