Изборите в САЩ приключиха, но не и за един човек,

...
Изборите в САЩ приключиха, но не и за един човек,
Коментари Харесай

Човекът, който заложи £1 млн. на победа на Байдън, все още не е получил печалбата си

Изборите в Съединени американски щати завършиха, само че не и за един човек, който е заложил £1 млн. ($1,3 млн.), че Джо Байдън ще е идващият президент на най-голямата стопанска система в света, споделя CNN.

Огромният залог е изработен на 29 октомври на Betfair Exchange, най-голямата в света, където комарджиите намират други, които да отговорят на залозите им. Тазгодишните избори в Съединени американски щати са били най-голямото събитие в историята на платформата.

Редица медии, в това число CNN, оповестиха публично, че Байдън е новият президент на Съединени американски щати. Традицията в Щатите от 1848 година насам е, че най-малко две самостоятелни огромни медии, на база преброяването, афишират кой ще е идващият държавен глава.

Човекът, направил големия
залог, обаче към момента не може да получи своята облага от £540 хиляди ($710 хил.) плюс сумата, която е заложил. Обикновено печелившите залози се изплащат, когато новинарските медии разгласят резултата, а определеният президент произнесе своята тирада. Тази година обаче е друго: Доналд Тръмп отхвърля да признае резултатите и се кани да апелира, което ще забави формалното удостоверение.

" Ще платим облагата, когато има сигурност към това кой претендент има най-вече проектирани гласове в изборната гилдия ", споделят от Betfair. " Преди това би трябвало да изчакаме за изясненост към броенето на гласовете, възможното броене и правосъдни искове ".

Човекът, направил третия максимален
залог в историята на Betfair, остава неизвестен. Изборите в Съединени американски щати счупиха няколко върха на платформата. Политическото съревнование е привлякло залози на обща стойност £567 млн. ($744 млн.), което го трансформира в най-голямото в 20-годишната история на Betfair. Изборите през 2016 година събраха £199 млн. ($261 млн.).

Съдебен иск

Междувременно определеният президент Джо Байдън и екипът му обмислят правосъден иск поради забавянето от страна на федералната организация, която е натоварена със задачат да разгласи резултатите от страна на държавното управление.

General Services Administration (GSA) обичайно показва победител относително бързо, с цел да форсира процедурата по прекачване на властта. Нейният ръководител бе назначен от Тръмп през 2017 година В закона няма период, в който това да се случи, само че екипът на Байдън напомня, че резултатът е явен и няма причина за забавянето, даже и Тръмп да отхвърля да признае загубата.

Самият Тръмп неведнъж, и без доказателства, съобщи, че на изборите е имало широкоразпространени измами и към този момент подаде няколко желае, с които оспорва резултата. Представителите на страната в изборния развой споделят, че няма доказателства за измами, а правни специалисти - че Тръмп няма съвсем никакъв късмет, написа Reuters.
 Какво значи за Европа избирането на Байдън?
Какво значи за Европа избирането на Байдън?

Старият континент се надява на възстановяване на връзките, в това число в търговията. Ето какви са позициите на новия президент

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР