Изборите ще минат, войната в Украйна ще остане, както и

...
Изборите ще минат, войната в Украйна ще остане, както и
Коментари Харесай

Нинова с важно разкритие! Кой ще спасява България

Изборите ще минат, войната в Украйна ще остане, както и зимата, която ще е сложна. Най-важна е България и по какъв начин да преведем народа през зимата, това съобщи в предизборно изявление в „ Лице в лице ” по bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Мерките, които оферират социалистите са въвеждане на таван на цените на газа, парното, водата и тока, от които зависят и цените на храните. Нинова акцентира също, че общините, църквите, учебните заведения и други би трябвало да се върнат на контролирания пазар на енергоностилите.
-->
Притеснявам се от изказванията на служебния кабинет за проблеми с бюджета, ние оставихме цялостна хазна, сподели още министърът на стопанската система в последното постоянно държавно управление.

Нинова сподели също, че българската стопанска система сега работи, дори някои предприятия не смогват с поръчките си. Тя добави, че съгласно нея не е време да се вършат опити и да се търси нов избавител на България. Лидерът на Българска социалистическа партия призна също, че съгласно нея Политическа партия не са имали задоволително опит да ръководят и ги поздрави за позицията, че в случай че отново са на власт, в ръководството ще има повече „ бели коси ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР