Изборът на съдебни заседатели за процеса срещу бившия президент Тръмп,

...
Изборът на съдебни заседатели за процеса срещу бившия президент Тръмп,
Коментари Харесай

Бихте ли могли да бъдете съдебен заседател в процеса на Тръмп за тайни пари в Ню Йорк? Вижте 42-те въпроса, които прокурорите задават

Изборът на правосъдни заседатели за процеса против някогашния президент Тръмп, концентриран върху заплащанията на пари на Сторми Даниелс, публично стартира в Ню Йорк в понеделник с юристи на Тръмп и щатска среща с бъдещи правосъдни заседатели, с цел да решат кой ще заседава, с цел да изслуша делото.

Съдия Хуан Мърчан следи делото, по което Тръмп е упрекнат в 34 точки за подправяне на бизнес записи в първа степен по време на сполучливата му президентска акция през 2016 година Дузината определени в последна сметка ще станат първите американци, които в миналото ще вземат участие в съда против някогашен президент, упрекнат в закононарушение.

Процедурата за избор на правосъдни заседатели е елементарна: всеки евентуален правосъден заседател се настанява в ложата и ще бъде помолен да отговори на 42 въпроса от въпросник, който преглежда трудовата история на лицето, политическите му пристрастия и какви медии избират да гледат и слушат.

Бъдещите правосъдни заседатели би трябвало да са поданици на М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР