Изборът на съдебни заседатели в процеса срещу Доналд Тръмп за

...
Изборът на съдебни заседатели в процеса срещу Доналд Тръмп за
Коментари Харесай

Изборът на съдебни заседатели навлиза в ключова фаза, тъй като процесът срещу Тръмп за тайни пари се подновява

Изборът на правосъдни заседатели в процеса против Доналд Тръмп за секрети пари навлезе в основна фаза, откакто някогашният президент се върна в съда в четвъртък.

Адвокатите към момента би трябвало да изберете още 11 правосъдни заседатели, които да вземат участие в панела, който ще реши първото по рода си наказателно дело против някогашен президент на Съединени американски щати.

Седем правосъдни заседатели бяха настанени във вторник, откакто в продължение на часове бяха оспорвани от юристи за всичко - от техните занимания до изявления в обществените медии за мнението им за хипотетичния претендент на Републиканската партия в тазгодишната мощно оспорвана президентска конкуренция.


Избраните във вторник включват информация софтуерен служащ, преподавател по британски език, здравна сестра по онкология, експерт по продажбите, софтуерен инженер и двама юристи.

Първият ден от процеса против господин Тръмп завърши в понеделник, като никой не беше определен да взе участие в правосъдните заседатели или като един от шест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР