Изборът на правилния цвят за маникюр може да бъде труден

...
Изборът на правилния цвят за маникюр може да бъде труден
Коментари Харесай

Жена предизвика гняв, след като отказа да плати за маникюр, когато избра грешен цвят

Изборът на верния цвят за маникюр може да бъде сложен - само че една жена беше толкоз разочарована от определения от нея колорит, че отхвърли да заплати в салона.

Повечето дами ще познаят страха да бъдат авантюристичен настроени с нов цвят на ноктите, само че ще поемат главната тежест и ще платят даже и да не са удовлетворени.

Но Ейми Скот, която разгласява под нейния акаунт в Plastic Aime в TikTok, провокира яд, откакто съобщи, че е отказала да заплати сметката от £40 при неуместна замяна в салон за хубост.

Ейми призна, че техниката за нокти е свършила добра работа, тя просто не хареса цвета, който избра. Тя даже отиде толкоз надалеч, с цел да твърди, че салонът е отговорен, че не „ удовлетворява клиента “.

„ Току-що излязох от магазина за нокти и изрично отхвърлих да платя за ноктите си. Да, те свършиха в действителност добра работа, склонен съм, само че не одобрявам цвета, който избрах. са прелестни, просто не одобрявам цвета. Знам, че грешката е моя, само че в последна сметка, в случай че не съм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР