Изборът на нов зам.-председател на парламента е обида към парламенатирзма

...
Изборът на нов зам.-председател на парламента е обида към парламенатирзма
Коментари Харесай

Карадайъ: Изборът на Симеонов е провокация

Изборът на нов зам.-председател на Народното събрание е засегнатост към парламенатирзма - кошмарът на майките на деца с увреждания беше заплатен от ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

" Изборът на нов заместник-председател на Народно събрание съгласно нас е засегнатост към парламентаризма, следващото паденение на Народното събрание.

  " Кошмарът на майките на деца с увреждания беше заплатен от ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

С този акт ГЕРБ и Българска социалистическа партия се въплъщават с всичко това, което символизира това неразбирателство в политиката ", сподели още Карадайъ. Според него това е провокация към цялото общество.

С акта на избор на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание границата на толерантност е прекрачена, сподели още той.

Според него, за ГЕРБ и Българска социалистическа партия хората са човекоподобни.

" За тях човеконенавистта е разбирането за народна власт, или криворазбраната народна власт.

Актът значи - цялостно отричане на демократичните постижения, значи да господства национализма, омразата, разделянето, опълчването и експанзията. Означава нагла провокация към парламентаризма и евроатлантическите полезности. Означава провокация към цялото общество.

За ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на страната ", акцентира още Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР