Избор на Национален съвет и промени в устава на Да,

...
Избор на Национален съвет и промени в устава на Да,
Коментари Харесай

Членове на „Да, България“ с подписка: Да се избере Национален съвет и да има промени в устава

Избор на Национален съвет и промени в устава на „ Да, България “ – членове на партията упорстват тези две точки да бъдат включени на идната Национална конференция . По този мотив Калоян Янков написа във Фейсбук:

„ Има неточност, има амнистия. Но има неточности, които не би трябвало да бъдат допускани. Защото костват скъпо, костват сегашното и бъдещето на доста хора. Има неща, които не бяха свършени по отношение на упованията на гласоподавателите на „ Да, България “ и според полезностите, които изповядваме. И вместо да си припяваме “България не ме обича, а аз съм е*ати пича ”, е редно да поемем в вярната посока. “

Янков признава, че от време на време подлага на критика „ Да, България “, само че го правил, тъй като считал, че с разговор и изявление на разнообразни отзиви , се достигало до най-хубавите решения . И прибавя, че в тази ситуация това са решения, които чертаят посоката на България.

Създадена е и подписка, с която да се отстоява включването на посочените две точки.

„ Ако сте член на “Да, България ” и вярвате, че можем да изведем още веднъж на напред във времето задачите и полезностите на “Да, България ” от времето на нейното основаване, се присъединете към нас и се включете в подписката “ , приканва Янков.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР