Избор на европейско политическо семейство в навечерието на предстоящия вот

...
Избор на европейско политическо семейство в навечерието на предстоящия вот
Коментари Харесай

Да, България избира на Национална конференция днес европейско политическо семейство и избистря стратегията си

Избор на европейско политическо семейство в навечерието на идния избор за Европарламент и избистряне на стратегическите насоки за развиване са измежду главните точки в дневния ред на Третата национална конференция на Политическа партия " Движение Да, България ", която стартира от 10.00 през днешния ден в " София Ивент Център " в столичния мол " Парадайс ".

Форумът ще стартира с отчет на ръководителя на партийната групировка, Христо Иванов. След това делегатите ще гласоподават Политическа декларация за визия и стратегически насоки за активността на Политическа партия “ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ ”, решение за избор на европейско политическо семейство. Като отделни точки фигурират и приемане на решение за основните насоки за организационно развиване и подсилване на „ Демократична България, както и гласоподаване на резолюция по изводите от отчета на Христо Иванов.

В навечерието на форума обаче се надигна вътрешна съпротива, а измежду най-изявените критици е Мануела Малеева. " През последните три години, с голямо страдание, съм очевидец на напускането на доста качествени членове на " Да, България ", а немалка част от нашите хора в страната стартират да изпитват отчаяние, обвързвано с неналичието на внимание към проблемите на локалните общности и нарушение на главните правила, които ни събраха. Партията страда от липса на вътрешна народна власт и се е трансформирала в нещо, което припомня пирамидална корпоративна конструкция ", написа тя във фейсбук профила си. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР