Избирател обвини наблюдател, че вместо да си гледа работата, играе

...
Избирател обвини наблюдател, че вместо да си гледа работата, играе
Коментари Харесай

Изборите в Кумлука: Активността под 10 %, мижав интерес към машините

Избирател упрекна наблюдаващ, че " вместо да си гледа работата, играе GTA "

Слаба е изборната в ромския кв. “Кумлука “ , предава наш кореспондент, който в този миг е пред изборните секции в ОУ „ Христо Ботев “. До 17 часа бяха дали своят вот към 10 % от имащите право на глас.

Избирателите заложиха на бюлетината, а ползата към машинното гласоподаване бе незабележим – едвам 5-6 % от миналите през изборните секции.

Членове на изборната администрация разкриха, че изборният ден минава умерено. Напрежение, каквото бе особено за СИК-овете в Кумлука преди години в този момент няма, а единственият лек скандал се разигра пред очите на кореспондент на Флагман.бг.

Избирател упрекна наблюдаващ, че „ не си гледал работата, а играел на GTA (популярна игра, в която крадеш друг вид коли, б.а.).

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:



Флагман.бг снима и стара жена от Кумлука, която на излизане от секцията си пожела повече да няма избори.

„ Да се оправи страната, да има работа, да не вървят децата в чужбина “, пожела си Мариана от Кумлука. По думите й не се разбирала с машината и поради това избрала хартиената бюлетина. Иска от идващите ръководещи да й вдигнат пенсията. Сега получавала 400 лв., надява се да получава най-малко 600.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР