Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота

...
Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота
Коментари Харесай

Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота ви!

Изберете карта таро и разберете каква е посоката в живота ви!

Самото мятане на карти показва голям брой налични решения на казуса на дадения човек. Когато един човек вижда няколко решения на казуса си, той самичък избира най-подходящото за събитията, в които се намира.

Няма по-загадъчно и обгърнато в секрети врачуване от гаданието с карти таро! Нo те постоянно споделят единствено истината!

Таро е най-разпространената система за прeдсказания в света. Тестето от карти таро от време на време се назовава още “Циганска книга за предсказания ”. Таро е употребена от хиляди години, с цел да разкрие скритите истини и да предскаже бъдещето.

И до през днешния ден механизмът на работата на Таро остава мистерия. Някои специалисти считат, че при разбъркването на картите, този, който гадае, получава някакъв психически облик на своя клиент и ситуацията му.

Когато един човек вижда няколко решения на казуса си, той самичък избира най-подходящото за събитията, в които се намира.

Ако тази доктрина е вярна, тогава бъдещето ни не е “изсечено на камък ”, а хората са господари на личната си орис.

Досега не е известно времето и мястото на появяване на тези карти.

Изберете една карта и вижте резултатите по-долу!

Карта 1
Вие сте душевен изтощени. Не се чувствате добре, вие сте изтощени от ежедневните събития. Желанието за успокоение и спретнат живот надвива над вас. Но вие не знаете по какъв начин да постигнете това. Имайте мощ и самообладание, скоро ще настъпят промени.

Карта 2
За вас, в този момент е пристигнало времето да извършите живота си със занимания и развлечения! Вашият интуиция крещи: “Искам да играя и да се развличам! ”. Вероятно сте депресирани от дълго време, разочаровани, обезпокоени за нещо, което въобще не зависи от вас.

Карта 3
Скоро ще получите обръщение от висшите сили под формата на сън, озаряващи мисли, видения или повтарящи се цифри и думи. Сега вие интуитивно вървите в избрана посока. И то във вярната посока! Така че признайте съществуването на интуицията и я послушайте. Това ще ви помогне да намерите бърз път към триумфа.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР