Изберете черно бельо и забравете за червеното, за да сте

...
Изберете черно бельо и забравете за червеното, за да сте
Коментари Харесай

Класацията за най-секси цвят на бельото, според мъжете

Изберете черно долни дрехи и забравете за аленото, с цел да сте по-съблазнителни за обичания си мъж, поучават английски учени. Макар че анкетата, направена от тях, демонстрира, че съгласно дамите аленият цвят е секси, за мъжете черното долни дрехи е преди всичко, до момента в който аленото е чак в дъното на класацията. Над 50% от участващите в анкетата мъже настояват, че аленият цвят е минимум секси. Другите цветове, които не се възприемат за изключително съблазнителни, са бежово и розово. Дамското долни дрехи би трябвало да бъде в черен цвят съгласно 47% от интервюираните английски мъже. А 34% от мъжете слагат на второ място по съблазън белия цвят на дамското долни дрехи.
Според друго проучване дамите, които избират да носят черно долни дрехи, са доста по-разкрепостени от останалите.

Дона Доусън, психолог от Англия, счита, че можете да познаете половия характер на дамата, в случай че разберете какъв цвят долни дрехи избира да носи. Според нея бялото, като знак на невинността, е изборът на дамите, които може и да не знаят доста за секса, само че пък имат предпочитание да се научат. Червеният цвят е желан от дамите, които са доста буйни. А изборът на бежово долни дрехи издава, че дамата има спокоен темперамент, а в полово отношение такива дами са откровени и ясно декларират желанията си.

Жените, които избират зеленото долни дрехи, нормално слагат кариерата на първа позиция в живота си и доста рядко споделят леглото си с някого, твърди Доусън.

Ако дамата носи розово долни дрехи, това значи, че е романтичка, която има потребност да се усеща обичана, безапелационна е английската психоложка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР