Изабелла Шиникова се класира за втория кръг на турнира в

...
Изабелла Шиникова се класира за втория кръг на турнира в
Коментари Харесай

Шиникова надви латвийка в Португалия

Изабелла Шиникова се класира за втория кръг на шампионата в Калдас да Райна (Португалия) с награден фонд от 60 хиляди $. Шиникова победи на старта с 6:4, 6:7 (2), 6:4 седмата сложена Диана Марчинкевица (Латвия) за малко над два часа игра. С триумфа си Изабелла проработи 8 точки за международната класация.

Утре присъединяване си в шампионата стартират Виктория Томова и Елица Костова. Томова, сложена под номер 3, ще играе против Ана Данлина от Казахстан. Поставената под номер 8 Костова ще играе против Илена Ин-Албон от Швейцария.

Междувременно Даниела Димитрова и Юлия Стаматова се класираха за четвъртфиналите по двойки на шампионата за дами в Тарбака (Тунис) с награден фонд от 15 хиляди $. Димитрова и Жули Белгравер от Франция победиха с 6:3, 6:3 германките Фабиен Гетварт и Франсиска Сиедат. Поставените под номер 2 Стаматова и Ана Прибилова от Русия пък разгромиха с 6:1, 6:1 Мария Антонюк от Украйна и Пиа Праефке от Германия.

Утре Юлия стартира присъединяване си в шампионата на сингъл. Стаматова, сложена под номер 8, ще започва против квалификантката Каролин Лауресен от Дания. Димитрова не съумя да се класира за главната скица. Даниела стартира с победа в квалификациите с 6:2, 6:2 над Барбора Цибакова от Словакия, само че по-късно отстъпи с 3:6, 3:6 на Окен Бабел от Франция.  Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР