Изабела Уилингам не си спомня какво се случи в края

...
Изабела Уилингам не си спомня какво се случи в края
Коментари Харесай

Студентка от колеж в Кентъки едва не почина от наранявания в стаята си в общежитието. Какво се е случило с нея е мистерия.

Изабела Уилингам не си спомня какво се случи в края на ноември, когато загуби схващане в стаята си в общежитието на университета Асбъри и се разсъни със синини, порязвания и дълбоки рани по себе си тяло.

Повече от три месеца по-късно Уилингам, на 21 години, не се е върнала в кампуса в Уилмор, Кентъки, сподели татко й Анди Уилингам в четвъртък.

Старият Уилингам подлага на критика службата на шерифа на окръг Джесамин за метода, по който в началото се е справила с следствието и сподели, че университетът не е направил задоволително, с цел да предизвести кампуса за това, което съгласно него е нахлуване.

Представители на университета Асбъри и офиса на шерифа споделиха, че следствието продължава, което лимитира способността им да приказват в дълбочина.

Уилингам сподели, че случилото се с щерка му е „ чисто физическо мъчение “. Тя към момента се възвръща физически, опасява се за сигурността си и е на терапия, сподели той.

„ Това про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР