Изабела се опитва да скрие чувствата си към Ники, Дани

...
Изабела се опитва да скрие чувствата си към Ники, Дани
Коментари Харесай

Разкрити тайни и опит за изнудване в „Следвай ме“

Изабела се пробва да скрие възприятията си към Ники , Дани има опция да изнудва Марти , а Алекс получава приятна изненада. Ще се трансформира ли Марти в косвена жертва на непозната война? Не пропускайте да видите в новия епизод на първо във.

Тайната връзка сред Изабела и Николай се задълбочава от ден на ден. Това изчерпва търпението на Ники и той е подготвен да признае възприятията си към влогърката пред всички. Докато Изабела се пробва да направи своя избор, актуалната ѝ половинка Дани разкрива дълго защитаваната загадка за самоличността на Марти. Тази информация се оказва мощен коз в ръцете му и е подготвен да я употребява в подобаващ за него миг, без да се поколебае.
 Следвай ме NOVA
В връзките на двете двойки е облачно, само че слънцето свети мощно над Алекс . Модното гуру е на седмото небе от благополучие, откакто Крис се появява изненадващо на зеленото учебно заведение. Какво ще разбере Алекс за Крис , не пропускайте да видите първо във. Междувременно Габи от ден на ден ангажира свободното време на Катя и това я отдалечава от Петьо .

Ще се отдадат ли Ники и Изабела на възприятията си? Как ще се развие връзката на Алекс и Крис? Кой ще се окаже жертва на игрите на Габи? Не пропускайте да разберете в третия епизод на, първо във

Може да следите всеки понеделник и четвъртък във.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР