Из холивудските среди упорито се разпространява слухът, че вече е

...
Из холивудските среди упорито се разпространява слухът, че вече е
Коментари Харесай

Хари Стайлс ще бъде новият Агент 007?


Из холивудските среди настойчиво се популяризира слухът, че към този момент е ясно кой ще детронира Крейг Дейвид от ролята му само че ненадминатия английски сътрудник Джеймс Бонд. И това няма да е какъв да е, ами звездата Хари Стайлс – някогашен член на момчешката поп група One Direction и артист с една-единствена роля в киното – през 2017 година във военната драма „ Дюнкерк “ на Кристофър Нолан.

Всъщност вероятността точно 23-годишният Стайлс да размени Крейг беше загатната от монтажиста на „ Спектър “ Лий Смит.

„ Хари несъмнено може да се оправи. Ако в действителност желаят по-млад Бонд за какво не? (Ролята) би станала незабавно негова. Той е необикновен гений и безусловно натурален пред камерата “, сподели Смит в изявление за „ Дейли Стар “.

„ (Когато го видиш да играе) може да си помислиш, че пред очите ти стои човек с дълголетен опит. Никога няма да схванеш,че „ Дюнкерк “ е бил първият му филм. Аз персонално не знаех кой е той. Разбира се, щерка ми ми изясни, че няма никой по-известен от Хари Стайлс. “, пошегува се Смит и добави, че съгласно него още по-страхотно би било, в случай че Кристофър Нолан бъде режисьор на идната част от франчайза за Джеймс Бонд.

„ Крис (Нолан) е кадърен да вкара най-страхотните елементи и да надмине всеки различен режисьор, без значение дали става за Бонд, или нещо друго “, посочи още монтажистът.

Както БГНЕС напомня, Хари Стайлс не е първата звезда от „ Дюнкерк “ спрягана за идващия Бонд. Преди него клюки се разнасяха и за сътрудника му от лентата Том Харди. По-късно Идрис Елба, Том Хидълстън и Деймиън Луис също се присъедениха към евентуалните наследници на Крейг Дейвид за ролята. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР