Ийгъл Пас, Тексас — Администрацията на Байдън поиска в понеделник

...
Ийгъл Пас, Тексас — Администрацията на Байдън поиска в понеделник
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън иска от Върховния съд да блокира Тексас от арестуването на мигранти съгласно закона SB4

Ийгъл Пас, Тексас — Администрацията на Байдън изиска в понеделник от Върховния съд да блокира Тексас от използването на закон за имиграцията, прочут като SB4, който би разрешил държавния закон чиновници на правоприлагащите органи да арестуват мигранти, обвинени в прекосяване в Съединени американски щати без позволение.

Един от най-широкообхватните щатски имиграционни закони в актуалната история на Съединени американски щати, SB4 ще упълномощи чиновниците на правоприлагащите органи в Тексас да стопират, затварят и преследват мигранти по държавни наказателни обвинявания за нелегално влизане или наново влизане. Това също по този начин ще разреши на държавните съдии да издават de facto заповеди за депортиране против обвинени извършители на закона.

Миналата седмица съдията от окръжния съд на Съединени американски щати Дейвид Езра удовлетвори искане от Министерството на правораздаването и Американския съюз за цивилен свободи и краткотрайно блокира налагането на SB4 от чиновници на щата Тексас, което трябваше да влезе в действие във вторник. Той постанови,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР