Иво Сиромахов изпъкна с крилата фраза по време на публична

...
Иво Сиромахов изпъкна с крилата фраза по време на публична
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Паметникът на българската глупост се вижда всеки ден в социалните мрежи

Иво Сиромахов изпъкна с крилата фраза по време на обществена изява.

В " Певицата взема властта " - обликът е сборен, не пиша за съответни персони. Много певици съм виждал в политиката, изключително в последните години, само че това не е единствено у нас - Тръмп също е певица, както и другите като него в други страни - идват национални хора с лековато и несериозно отношение към ръководството на страната ", това сподели в предаването " На фокус " по Нова телевизия  шоуменът и сценарист Иво Сиромахов.

Според създателя претенденти за управление идват, когато хората са разочаровани от конвеционалната политика.

След появяването на обществените мрежи хората демонстрират какви са незабавно и обществено, събират лайкове, което стартира да им дава самочувствие, че може би не са толкоз глупави и те започват да подлагат на подозрение науката, общоприетите истини, както и това дали Земята е кръгла, сподели още Сиромахов.

За него в основата на самата политика е заложено зрелището, само че то не би трябвало да не трансферира границата, в която става рисково за обществото.

Наблюденията му са, че в обществото ни текат мрачни и дълбоки течения, от горната страна виждаме единствено опаковката.

Няма по какъв начин да забележим какво е изпод преди правосъдната система да стартира да работи, само че това няма да стане с този основен прокурор, изрази мнението си Сиромахов.

По думите му паметникът на българската глупост че се вижда всеки ден в обществените мрежи.

Масовата неначетеност е достигнала невиждани равнища, няма сериозно мислене, нито дарба да се разграничава истината от лъжата. На мен обществените мрежи са ми ориентир и компас какво става в обществото. Не би трябвало да се махнем от тях, а да се акцентира на образованието и по какъв начин да пресяваме информацията, която ни залива отвред, уверен е Иво Сиромахов, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР