Иво Аръков изненада зрителите и феновете си с драстично променен

...
Иво Аръков изненада зрителите и феновете си с драстично променен
Коментари Харесай

Иво Аръков: Бях представен на Къванч Татлату като мега звезда

Иво Аръков изненада феновете и почитателите си с фрапантно изменен външен тип. Той се появи в студиото на „ COOL..T” с бяла коса, боядисана за предстоящ план, който към момента пази в загадка. Актьорът и водещ на предаването „ Мармалад " по bTV се върна преди броени дни от Турция, където се снима в сериала „ Ирония на съдбата” със звездата Къванч Татлату и разкри детайлности за продукцията.

„ Просто получих позвъняване от bTV, за което доста и благодаря. Това е доказателство за положителното ми партньорство с малкия екран. Те просто ми подметнаха концепцията: Харесват ли ти турските сериали?Би ли взел участие? И аз споделих: Да, естествено. Те са хубави, с доста високо качество. Без да знам защо става въпрос, заглавие, с кого би трябвало да вземам участие. И те започнаха договаряния. Дни преди да отпътува за Истанбул ми споделиха, че имам подиуми с Къванч Татлату и аз бях доста изненадан”, описа артистът.

„ Ролята беше на български служител на реда, който би трябвало за два дни да снима една сцена, в която да даде информацията на Къванч, който е служител на реда от Истанбул, с цел да може той да откри тази незаконна формация и да я арестува. Но по този начин се случи, че от първия ден, в който се видях с двамата режисьори и Къванч имаше една дълбока преценка. Аз в неговите очи бях показан като ултра, мега, супер, гига, голямата звезда на планетата”, разкри Иво Аръков.

„ Къванч имаше предубеждения. Беше много песимистичен, само че аз съм доста благополучен, че след първите подиуми, които съумях да снима това нещо радикално се промени. Успях да отговоря на упованията на всички, дори да ги надвишава, което повлия сносно и на продукцията. Всъщност ролята ми от български служител на реда се трансформира в съветски мафиот и стана едно от мощните наличия в сериала. Ролята ми трябваше да е два снимачни дни, а се трансформира в един месец.”, добави Аръков и разкри, че вместо два дни снимачния развой е траял цялостен месец. Актьорът се изправя пред предизвикването да научи текста си първо на съветски, а по-късно и на турски.

Коментарите на турските феновете за неговото осъществяване са повече от позитивни. „ Много се веселя, че турската аудитория ме слага един до друг с Къванч като мощ. Това е огромен комплимент за мен”, споделя артистът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР