Ивка Бейбе е от онези родни феномени, които се раждат

...
Ивка Бейбе е от онези родни феномени, които се раждат
Коментари Харесай

Ивка Бейбе: За слуховете, че има сутеньор, хейта в TikTok и скандалните изцепки

Ивка Бейбе е от тези родни явления, които се раждат с помощта на обществените мрежи и след това с един размах ти скриват шапката. Станала известна в началото от влоговете си със Стамбини, а след това и като скандалната кореспондентка от Plaza, към днешна дата Ива е същинска сензация в TikTok с над 2 милиона лайка. 

Виж още: Ели от Игри на волята за огромните упования към хората, жестоката болежка и гнева

Въпреки известността си, за разлика от доста други БГ селебритита, Ива не лети в облаците и оставя усещане за извънредно занимателно и „ устойчиво момиче “. С една дума – пич. 

Тя не един път е споделяла, че обича провокацията (това проличава от пръв взор и от видеата й в TikTok) и обича да провокира хората с неуместни тематики и въпроси. Въпреки всичко дефинира половата просвета на българина като много ниска и евентуално е права за това.

За да не бъде единствено тя в ролята на провокатора, ние от Vbox7 предизвикахме Ивка Бейбе да застане пред нашата камера и този път тя да дава отговор на неуместни въпроси. 

Разбира се, беше ни забавно кои са най-големите ѝ гафове по време на фотоси и останахме сюрпризирани, когато показа, че не е имала изключително доста. Да ти имаме вяра ли, Ива?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР