Ивет Лалова с нови две победи в Италия! Най-добрата българска

...
Ивет Лалова с нови две победи в Италия! Най-добрата българска
Коментари Харесай

Ивет с две победи в Риети

Ивет Лалова с нови две победи в Италия! Най-добрата българска спринтьорка победи в конкуренцията на 100 м с време 11.31 сек, а по-късно завоюва и на 200 м с 23.22 сек в Риети.

Така Ивет продължава да се показва чудесно след подновяването на сезона. Преди седмица, в първото си съревнование след рестарта, тя записа триумф на 200 м в Савона, реализиран с резултат 23,13 - връх за шампионата.

По този метод Лалова се класира непосредствено на второ място в ранглистата на Европа за сезона. Само една спринтьорка в Европа е била по-бърза от Ивет през годината - Айла Дел Понте от Швейцария, която реализира време 22,83 секунди.
Ивет Лалова стартира закъснелия сезон с победа на 200 м Българската лекоатлетка реализира нов връх на шампионата в Савона, Италия
Българката, която през 2019 година стана седма в същата дисциплинираност на международното състезание в Доха, прекара много време у нас, откакто епидемията от ковид избухна и в Европа.

Тя се беше изолирала дружно със брачна половинка ѝ Симоне, родителите си и кучето Болт - кръстено на международния рекордьор на 100 и 200 м.
View this post on Instagram
Race day in beautiful Rieti to mark exactly 365 days till @tokyo2020

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) on Jul 23, 2020 at 1:53am PDT

Последни Най-четени Барние: Сделка за Брекзит е малко евентуална Радев пред протестиращите: Властта е глуха, не чува хората и приказва за ремонт на кабинета Недоволство и в страната: Протести и в огромните градове Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР